Alcatel anunță primul smartwatch de buget; acesta va fi lansat oficial În cadrul CES 2015

1.087 ori
<b>Alcatel anunță primul smartwatch de buget; acesta va fi lansat oficial În cadrul CES 2015</b>Deși CES 2015 încă nu și-a deschis porțile, iată că astăzi noi producători ies la iveală cu anunțuri foarte interesante ale unor produse ce vor fi lansate oficial începând din data de 5 ianuarie. Printre aceștia se numără și Alcatel,...

Deși CES 2015 încă nu și-a deschis porțile, iată că astăzi noi producători ies la iveală cu anunțuri foarte interesante ale unor produse ce vor fi lansate oficial începând din data de 5 ianuarie. Printre aceștia se numără și Alcatel, companie ce a anunțat primul smartwatch de buget numit Watch.

Cu toate că Alcatel Watch pare a adopta un design foarte similar cu cel al lui Moto 360, Alcatel susține faptul că forma acestuia este una tipică de ceas standard. Spre deosebire de celelalte ceasuri inteligente de pe piață ce adoptă un ecran circular, Alcatel Watch aduce un display puțin ieșit din comun.

Astfel, panoul touchscreen este implementat doar în mijlocul cadranului, detaliu ce poate fi remarcat și în imaginea de mai sus. Printre funcțiile aduse de acest smartwatch avem un senzor de puls, control al player-ului audio, funcția de telecomandă pentru captura foto, cât și afișarea notificărilor. Mai multe detalii despre smartwatch-ul celor de la Alcatel vom afla de la CES 2015.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×