IFA 2015: TomTom anunţă fitness trackerul Spark, cu player muzical integrat

Autor:  | Publicat în:  TomTom 956 ori
<b>IFA 2015: TomTom anunţă fitness trackerul Spark, cu player muzical integrat</b>TomTom a anunţat &icirc;n cadrul IFA 2015 un nou fitness tracker, pe numele său Spark. Acest purtabil e axat nu doar pe fitness, ci şi pe muzică, av&acirc;nd un player muzical capabil integrat. &nbsp; TomTom e cunoscut mai degrabă ca producător de...

TomTom a anunţat în cadrul IFA 2015 un nou fitness tracker, pe numele său Spark. Acest purtabil e axat nu doar pe fitness, ci şi pe muzică, având un player muzical capabil integrat.

TomTom e cunoscut mai degrabă ca producător de echipamente GPS şi a fost printre primele companii care au intrat cu dreptul în zona purtabilelor. Entuziasmul le-a dispărut rapid atunci când Samsung şi Apple au început să capete popularitate în această zonă. TomTom Spark se vrea a fi unul dintre multele fitness trackere noi de pe piaţă, dar el aduce pe lângă senzor pentru puls şi un GPS, tracker pentru somn şi o carcasă rezistenta la apă.

El poate fi scufundat până la 40 de metri adâncime, deci e util la o sesiune rapidă de scuba diving. Aparent, TomTom considera că acest gadget poate creşte eficienţa unei sesiuni de fitness prin intermediul playerului muzical. Se pot stoca melodiile direct pe tracker şi puteţi adăuga muzica via iTunes sau Windows Media Player. Există şi un parteneriat cu Ministry of Sound, care vă oferă câteva playlisturi preinstalate.

Gadgetul poate fi precomandat de azi la preţul de 249 de euro şi deocamdată nu oferă notificări de pe smartphone, dar ulterior prin actualizări va primi şi această funcţie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×