Un aşa zis LG Nexus 5X primeşte certificarea pentru baterie

Autor:  | Publicat în:  LG 1.230 ori
<b>Un aşa zis LG Nexus 5X primeşte certificarea pentru baterie</b>Direct din Brazilia vine astăzi o certificare pentru bateria unui misterios telefon LG, LG-H791, care se presupune că ar fi un nou model Nexus. El este numit pe Reddit Nexus 5X, o denumire pe care p&acirc;nă acum nu prea am văzut-o vehiculata. &nbsp;...

Direct din Brazilia vine astăzi o certificare pentru bateria unui misterios telefon LG, LG-H791, care se presupune că ar fi un nou model Nexus. El este numit pe Reddit Nexus 5X, o denumire pe care până acum nu prea am văzut-o vehiculata.

Google ar fi actualizat certificatul de confirmare al bateriei pentru o nouă versiune, BL-T19, care aduce o capacitate de 2620 mAh şi este o unitate Litiu-Polymer. În principiu noul telefon LG Nexus 2015 ar trebui să aibă o capacitate a bateriei de 2700 mAh, ceea ce nu ar trebui neapărat să vă dezamăgească, având în vedere avansurile tehnologice făcute la capitolul management al bateriei din software-ul Android 6.0.

Vă reamintesc că zvonuri recente au vorbit despre un eveniment Nexus programat pentru 29 septembrie, deci mă aştept ca în următoarele zile să vedem valuri de scăpări legate de Huawei Nexus 2015 şi LG Nexus 2015. Aceste modele vor avea în comun difuzoare duale frontale, procesoare Snapdragon 820, 3 sau 4 GB RAM, scannere de amprente în spate şi camere performante.

Cum vi se pare capacitatea bateriei?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×