iWatch - Ceasul inteligent de la Apple ar putea fi dezvăluit În luna octombrie

1.213 ori
<b>iWatch - Ceasul inteligent de la Apple ar putea fi dezvăluit În luna octombrie</b>Pe lângă numeroase zvonuri și scăpări de imagini cu viitoarea generație iPhone, pe web și-au făcut apariția și unele speculații despre un posibil ceas inteligent Apple. Potrivit unor surse, s-ar părea că iWatch va debuta în cadrul unui...

Pe lângă numeroase zvonuri și scăpări de imagini cu viitoarea generație iPhone, pe web și-au făcut apariția și unele speculații despre un posibil ceas inteligent Apple. Potrivit unor surse, s-ar părea că iWatchva debuta în cadrul unui eveniment pregătit de Apple ce va avea loc în luna octombrie.

De asemenea, ceasul inteligent Apple va dispune de un display OLED curbat și va colecta date despre starea de sănătate a utilizatorului, date ce vor fi afișate și pe smartphone-urile Apple. Așa cum am văzut, o astfel de aplicație de sănătate a fost introdusă de curând în noul sistem de operare iOS 8 ce va sosi în variantă finală tot în această toamnă.

Totodată, s-ar putea ca Apple să dezvolte acest device împreună cu Nike. Rămâne de văzut cum va arăta device-ul portabil al gigantului american și în ce măsură va reuși acesta să atragă utilizatorii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×