Samsung Galaxy F (S5 Prime) apare Într-o serie de noi fotografii

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.351 ori
<b>Samsung Galaxy F (S5 Prime) apare Într-o serie de noi fotografii</b>După o serie de zvonuri și imagini mai neclare, iată că versiunea premium a lui Samsung Galaxy S5 ce se va numi Galaxy F, apare într-o serie de noi fotografii din care ne putem da seama de modul în care va arăta acest device. Cel mai important...

După o serie de zvonuri și imagini mai neclare, iată că versiunea premium a lui Samsung Galaxy S5 ce se va numi Galaxy F, apare într-o serie de noi fotografii din care ne putem da seama de modul în care va arăta acest device. Cel mai important lucru pe care îl aflăm este faptul că noul terminal pregătit de Samsung va dispune de o carcasă din metal.

Specificații sale vor include un display Quad HD de 5.3 inch cu rezoluție 2560x1440 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805, 3 GB de memorie RAM și o cameră foto de 16 megapixeli ce va dispune de un sistem de stabilizare optică a imaginii.

Samsung Galaxy F (S5 Prime)

Pe partea de design, lucrurile nu se vor schimba prea mult, acesta fiind un pic mai mare la capitolul dimensiuni față de Galaxy S5, lucru datorat implementării unui display mai mare, în acest caz vorbind despre un panou de 5.3 inch. Ne așteptăm ca acest model să fie lansat pe piață cât de curând, iar un eveniment în cadrul căruia ar putea debuta, ar putea fi Galaxy Premiere de pe 12 iunie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×