LG Watch W7 este un ceas inteligent hibrid cu mecanism Quartz și ecran de 1.2 inch; Rulează wearOS

1.345 ori
<b>LG Watch W7 este un ceas inteligent hibrid cu mecanism Quartz și ecran de 1.2 inch; Rulează wearOS</b>Alături de smartphone-ul LG V40 ThinQ a debutat astăzi și smartwatch-ul LG Watch W7, un purtabil hibrid ce combină experiența de navigare prin intermediul unui ecran tactil cu cea de afișare a orei exacte printr-un mecanism Quartz precum

Pe lângă smartphone-ul LG V40 ThinQ despre care tocmai ce v-am vorbit într-un articol dedicat, sud-coreenii de la LG Electronics au lansat astăzi și primul smartwatch hibrid din portofoliu. Se numește LG Watch W7 și aflăm că acesta a fost dezvoltat în colaborare cu firma elvețiană Soprod SA. Vedeți mai jos o galerie de imagini oficiale cu noul produs și aflați detalii despre dotările sale hardware.

LG Watch W7

În primul rând trebuie specificat faptul că acesta este primul ceas WearOS de pe piață ce aduce un mecanism fizic Quartz pentru afișarea orei. Ceasul combină funcționalitatea smart cu cea clasică, modalitate prin care se oferă o autonomie mai generoasă, LG declarând că bateria rezistă până la 2 zile cu o singură încărcare sau până la 100 de zile dacă se folosește doar modul Watch.

Acest nou smartwatch dispune de un ecran tactil cu diagonală de 1.2 inch, rezoluție de 360 x 360 pixeli și densitate a pixelilor de 300ppi. Din păcate nu primim aici noul procesor Snapdragon Wear 3100, ci generația anterioară numită Wear 2100. Mai regăsim și 4 GB de stocare flash, 768 MB RAM și o baterie de 240 mAh.

LG Watch W7 dispune de certificare IP68 și va sosi la un preț de 450 dolari în SUA. Apropo, ceasul aduce și altimetru, barometru, cronometru și busolă. Cu toate acestea nu avem parte de senzor de puls. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×