Iată cum puteți filma 4K la 60fps cu Galaxy S8 sau Note 8 fără a avea nevoie de root!

3.016 ori
<b>Iată cum puteți filma 4K la 60fps cu Galaxy S8 sau Note 8 fără a avea nevoie de root!</b>Deși smartphone-urile Samsung Galaxy S8 și Galaxy Note 8 au primit de curând o actualizare software menită să aducă câteva noutăți la nivel de captură video, în continuare modul de captură 4K la 60 cadre pe secundă nu este disponibil

Deși de curând cei de la Samsung au venit cu o actualizare software pentru smartphone-urile Galaxy S8 și Galaxy Note 8, update menit să aducă suport pentru filmare Super Slow Motion, în continuare există un mod de captură pe care utilizatorii îl doresc, cel de filmare 4K la 60 cadre pe secundă. Mulțumită celor de la XDA-Developers există acum o modalitate pentru a filma astfel și fără a fi nevoie de root. 

Aflați că în cazul de față sunt compatibile doar terminalele Note 8 și S8 cu procesor Exynos 8895 la bord, acesta fiind un CPU care dispune de suport oficial pentru acest tip de captură, spre deosebire de Snapdragon 835 care nu oferă asta. Pentru că pe piață au debutat și variante de Note 8 și S8 cu SD835, cei de la Samsung au decis să dezactiveze funcția de pe variantele Exynos cu scopul de a se oferi o experiență echilibrată între cele două versiuni.

Totuși, de acum există posibilitatea de a activa filmarea 4K@60fps pe cele două telefoane echipate cu procesorul Exynos, lucru ce se face foarte simplu. Aveți pașii mai jos:

  1. Descarcă APK-ul rubberbigpepper.lgCamera de aici și instalează-l
  2. Deschide aplicația și urmează pașii Setări - Click pe ultimul tab - Edit Camera Script
  3. Paste următorul cod 

preview-size=%pref_width%x%pref_height%
video-size=%video_width%x%video_height%
camera-mode=1
cam_mode=1
cam-mode=1
video-hfr=60
preview-fps-range=60000,60000

  1. Apasă "Apply"
⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×