Oculus prezintă noul său headset VR Crescent Bay, cu detectare a mișcărilor capului la 360 de grade, audio integrat

Autor:  | Publicat în:  Oculus 737 ori
<b>Oculus prezintă noul său headset VR Crescent Bay, cu detectare a mișcărilor capului la 360 de grade, audio integrat</b>După Google Glass și smartwatchurile, noul gadget care se remarcă pe piața purtabilelor este headsetul VR. Samsung a prezentat Gear VR la IFA 2014, în colaborare cu Oculus, iar acum această companie a lansat propria sa versiune de headset numită...

După Google Glass și smartwatchurile, noul gadget care se remarcă pe piața purtabilelor este headsetul VR. Samsung a prezentat Gear VR la IFA 2014, în colaborare cu Oculus, iar acum această companie a lansat propria sa versiune de headset numită Crescent Bay.

Noul model este tot un prototip pentru flagshipul Rift și de această dată integrează și audio, un ecran actualizat și detectare a mișcărilor capului la 360 de grade. Crescent Bay are și căști încorporate, deși le puteți folosi pe ale voastre dacă doriți. Compania Oculus aparține de Facebook și a livrat deja 100.000 de prototipuri Oculus VR către dezvoltatori în peste 130 de țări.

A doua generație de Rift e disponibilă la precomanda. Revenind la noul model, Crescent Bay e mai ușor, are ergonomica mai bună și un tracker pentru mișcările la 360 de grade. Compania a dezvoltat și propriul software de tracking audio, aspectul acustic fiind considerat la fel de important ca și cel vizual. Headseturile pe bază de realitate virtuală nu au fost ignorate nici de Google, care a lansat la I/O un headset fabricat din carton, foarte rudimentar, dar și foarte ieftin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×