Apple introduce serviciul iCloud Drive pentru platforma desktop Windows

677 ori
<b>Apple introduce serviciul iCloud Drive pentru platforma desktop Windows</b>Dacă atunci când Steve Jobs era la conducere, posibilitatea lansării unui iPhone de mari dimensiuni era exclusă din start, iată că acum Apple lansează pe lângă device-urile în cauză și un nou serviciu pentru utilizatorii de Windows, serviciu...

Dacă atunci când Steve Jobs era la conducere, posibilitatea lansării unui iPhone de mari dimensiuni era exclusă din start, iată că acum Apple lansează pe lângă device-urile în cauză și un nou serviciu pentru utilizatorii de Windows, serviciu care sosește chiar înaintea versiunii pentru OS X.

Noul serviciu în cauză se numește iCloud Drive, acesta având rolul de a ne păstra documentele și fișierele într-un mediu online pe care îl putem acces ori de câte ori avem la dispoziție o conexiune la internet. După cum am aflat acum ceva timp, iCloud a fost aflat în centrul atenției după ce o serie de fotografii nud cu vedete de la Hollywood au scăpat pe internet, pățanie care i-a pus pe inginerii Apple la o serie de verificări amănunțite asupra breșelor de securitate ale serviciului.

Aflăm și faptul că iCloud Drive va sosi pe Apple OS X abia în luna octombrie odată cu lansarea oficială a versiunii Yosemite. Puteți descărca iCloud Drive pentru calculatorul/laptop-ul vostru ce rulează Windows 7 sau Windows 8 chiar de aici, mărimea fișierului fiind de 72.3 MB.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×