Omate anunță ceasurile inteligente Roma și Racer; device-uri disponibile pentru doar 99$

638 ori
<b>Omate anunță ceasurile inteligente Roma și Racer; device-uri disponibile pentru doar 99$</b>Dacă până în acest moment nu ați aflat de compania Omate, aflați că aceasta este un start-up ce și-a început activitatea pe platforma Kickstarter, modalitate prin care și-a obținut fondurile necesare pentru dezvoltarea unui prim ceas inteligent...

Dacă până în acest moment nu ați aflat de compania Omate, aflați că aceasta este un start-up ce și-a început activitatea pe platforma Kickstarter, modalitate prin care și-a obținut fondurile necesare pentru dezvoltarea unui prim ceas inteligent denumit TrueSmart în 2013. Ulterior, compania a lansat și alte device-uri, iar astăzi introduce noi modele în portofoliu.

Printre acestea se numără modelul Roma, cât și un altul denumit Racer, ceasuri ce adoptă un chip MediaTek Aster MT2502. Astfel, în timp ce smartwatch-ul Roma este unul destinat în special publicului feminin, în cazul Racer observăm o îndreptare către stilul sportiv și spre pasionații de activități sportive.

Aflăm că aceste modele sunt disponibile în perioada 5 - 15 ianuarie pentru doar 99$, urmând ca după această dată prețul să crească la 129$. Din câte remarcăm, aceste ceasuri sunt foarte atractive, iar o eventuală preluare a lor de către retailerii locali ar fi mai mult decât binevenită. Vouă cum vi se par?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×