Alcatel Pixi 3, smartphone-ul ce poate rula 3 OS-uri diferite este certificat de FCC

586 ori
<b>Alcatel Pixi 3, smartphone-ul ce poate rula 3 OS-uri diferite este certificat de FCC</b>Așa cum am aflat anterior, cei de la Alcatel ne pregătesc un mare anunț pentru show-ul CES 2015 ce urmează a debuta în mai puțin de 2 zile. Această surpriză vine sub forma lui Pixi 3, un smartphone entry-level ce iese în evidență prin...

Așa cum am aflat anterior, cei de la Alcatel ne pregătesc un mare anunț pentru show-ul CES 2015 ce urmează a debuta în mai puțin de 2 zile. Această surpriză vine sub forma lui Pixi 3, un smartphone entry-level ce iese în evidență prin posibilitatea de a rula 3 sisteme de operare diferite: Android, Windows Phone, sau Firefox OS.

Astăzi una dintre cele 4 variante pregătite de către Alcatel, și anume modelul de 4 inch (4013M) cu tehnologie 4G LTE este certificat de către agenția americană FCC, telefonul în cauză trecând cu brio testele Bluetooth și Wireless LAN.

Această varianta pare a fi totodată și versiunea cu Android, urmând ca odată ajuns pe piață să fie disponibil atât în versiunea Windows Phone, cât și sub forma modelului ce rulează Firefox OS. Deși ideea lansării unui smartphone cu diferite sisteme de operare nu este nouă, inițiativa Alcatel poate servi ca impuls și pentru alte companii producătoare de smartphone-uri.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×