Primul ceas inteligent al companiei TAG Heuer va fi lansat comercial în noiembrie la un preț aproximativ 1400 dolari

812 ori
<b>Primul ceas inteligent al companiei TAG Heuer va fi lansat comercial în noiembrie la un preț aproximativ 1400 dolari</b>&Icirc;n categoria producătorilor de ceasuri de lux, &icirc;i avem și pe cei de la TAG Heuer, companie ce &icirc;ncă din luna aprilie ne anunța că pregătește și un prim model smart. Este vorba despre un ceas cu Android Wear la bord ce va avea un...

În categoria producătorilor de ceasuri de lux, îi avem și pe cei de la TAG Heuer, companie ce încă din luna aprilie ne anunța că pregătește și un prim model smart. Este vorba despre un ceas cu Android Wear la bord ce va avea un preț de pornire de nici mai mult, nici mai puțin de 1400 de dolari.

Astăzi, aflăm că acest prim smartwatch TAG Heuer va fi lansat comercial pe data de 9 noiembrie, dată confirmată de către CEO-ul companiei, Jean-Claude Biver. Deși nu avem detalii cu privire la specificațiile hardware, ne putem aștepta la integrarea unui display circular, a unui senzor pentru puls dar și a funcției de încărcare wireless.

De asemenea, există și unele zvonuri potrivit cărora, acesta va fi primul ceas modular de pe piață, utilizatorii având posibilitatea de schimbare a componentelor hardware. Ceasul în cauză denumit Carrera Wearable va păstra relativ design-ul lui Heuer Carrera, produs pe care îl puteți admira în imaginea de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×