Windows 10 Build 10551 are parte de noi capturi de ecran publicate pe web, noi funcţii pentru browserul Edge

997 ori
<b>Windows 10 Build 10551 are parte de noi capturi de ecran publicate pe web, noi funcţii pentru browserul Edge</b>Capturi de ecran din Windows 10 Build 10551 au ajuns pe Internet, acest nou release ax&acirc;ndu-se pe o versiune actualizată de browser Edge şi c&acirc;teva noi funcţii. Printre altele vom putea să sincronizăm lista de Favorites şi Reading List pe...

Capturi de ecran din Windows 10 Build 10551 au ajuns pe Internet, acest nou release axându-se pe o versiune actualizată de browser Edge şi câteva noi funcţii. Printre altele vom putea să sincronizăm lista de Favorites şi Reading List pe multiple terminale Windows.

Au trecut aproape 2 săptămâni de când a fost lansat Windows 10 build 10547 pentru insideri şi deja ne pregătim de alt release. Ultimele zvonuri afirmau că vom primi şi o funcţie Tab Previews în Edge în curând, pe lângă posibilitatea de a sincroniza şi bookmarkuri. Ideea este că utilizatorii Windows 10 pe desktop să poată să acceseze aceleaşi bookmarkuri şi pe terminalele mobile cu Windows 10 Mobile.

Windows 10 Build 10551 are parte de noi capturi de ecran publicate pe web, noi funcţii pentru browserul Edge

Încă nu e clar dacă şi istoricul şi căutările vor fi sincronizate, ca la Chrome. A doua funcţie nouă este utilizarea butonului din mijloc al mouse-ului (click pe rotita de scroll de la mouse), la deschiderea lui Edge din taskbar, meniul Start sau shortcutul de pe desktop. Dacă Edge e deschis cu butonul din mijloc, atunci o nouă fereastra va fi deschisă, la fel cum se întâmplă cu deschiderea unui nou tab în timpul browsingului dacă apăsam acel buton.

Aşteptăm acum sosirea acestui build.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×