Purtabilele Amazfit sunt acum disponibile pe plan local prin intermediul distribuitorului autorizat ELKO România

905 ori
<b>Purtabilele Amazfit sunt acum disponibile pe plan local prin intermediul distribuitorului autorizat ELKO România</b>O veste pe care o aflăm astăzi la final de săptămână lucrătoare este aceea că produsele Amazfit ajung pe plan local prin intermediul distribuitorului autorizat ELKO România. Aceasta din urmă este o companie membră

O veste pe care o aflăm astăzi la final de săptămână lucrătoare este aceea că produsele Amazfit ajung pe plan local prin intermediul distribuitorului autorizat ELKO România. Aceasta din urmă este o companie membră a grupului ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente, soluții IT și electronice de consum. 

Acum anunță încheierea unui nou parteneriat de distribuție, pentru comercializarea în România a dispozitivelor inteligente de tip wearables, produse de Xiaomi prin brandul Amazfit. După cum bine știm, în portofoliul acestei companii avem atât smartwatch-uri, cât și brățări fitness - produse ce se remarcă prin dotări, design atractiv și desigur prin prețul mai accesibil decât cel aplicat pentru dispozitive similare.

Ca un fapt divers aflăm că în perioada 2013 - 2017 Xiaomi a livrat peste 51.8 milioane de purtabile Amazfit la nivel global. Brandul a obținut și premii Red Dot Design în 2017, 2018, dar și acum în 2019. Cel mai nou smartwatch din portofoliul acestui producător este Xiaomi Amazfit GTS, ceas cu ecran AMOLED, certificare 5ATM, NFC și monitorizare puls 24/24. 

Mai jos găsiți o listă a retailerilor din România ce comercializează produse Amazfit:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×