Xiaomi va produce 60 telefoane pe minut în noua sa fabrică dedicată dezvoltării de flagship-uri 5G

1.069 ori
<b>Xiaomi va produce 60 telefoane pe minut în noua sa fabrică dedicată dezvoltării de flagship-uri 5G</b>Pe lângă vestea cu privire la faptul că tehnologia de alimentare rapidă la 100W este aproape de debutul comercial, Xiaomi a mai avut ceva de anunțat. Nimeni altul decât CEO-ul companiei, Lei Jun a dezvăluit că o fabrică dedicată

Pe lângă vestea cu privire la faptul că tehnologia de alimentare rapidă la 100W este aproape de debutul comercial, Xiaomi a mai avut ceva de anunțat. Nimeni altul decât CEO-ul companiei, Lei Jun a dezvăluit că o fabrică dedicată exclusiv producerii de smartphone-uri flagship 5G este aproape de finalizare, proiectul aflându-se acum în etapa finală.

Aflăm că această unitate va fi localizată în zona Beijing Economic & Technologic Development și că aici vor fi produse DOAR flagship-uri cu suport 5G la bord. Fabrica va include linii de producție de automatizare la scară largă, asta pentru a eficientiza producția de terminale mobile. Va avea și laboratoare speciale pentru servicii Cloud și 5G.

Din datele dezvăluite, aflăm că această fabrică va fi întinsă pe o suprafață 187.000 metri pătrați și că randamentul va fi de aproximativ 60 telefoane pe minut. Vorbim despre o producție cu 60% mai rapidă decât cea din fabricile tradiționale existente în prezent. De asemenea, iese la iveală și faptul că această filială va produce 1 milion de telefoane în primă fază.

Xiaomi plănuiește ca prin această nouă fabrică să aducă device-uri mai rapid pe piață și totodată să organizeze vânzări flash mai des decât se întâmplă acum. Recent am aflat că toate telefoanele Xiaomi de peste 250 euro ce vor fi lansate în 2020, vor dispune de suport 5G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×