Samsung va prezenta un ceas smart rotund la MWC 2015, cunoscut sub numele de cod Orbis deocamdată

802 ori
<b>Samsung va prezenta un ceas smart rotund la MWC 2015, cunoscut sub numele de cod Orbis deocamdată</b>Samsung are intenția de a prezenta un smartwatch cu design rotunjit la MWC 2015, după ce până acum a preferat formaturi dreptunghiulare sau curbate și înguste că în cazul lui Gear Fit. Noul model poartă numele de cod Orbis și ar fi fost...

Samsung are intenția de a prezenta un smartwatch cu design rotunjit la MWC 2015, după ce până acum a preferat formaturi dreptunghiulare sau curbate și înguste că în cazul lui Gear Fit. Noul model poartă numele de cod Orbis și ar fi fost descoperit de către cei de la SamMobile cu câteva zile în urmă.

Samsung Orbis va adopta un design similar cu al lui Moto 360, cu un buton crown în dreapta ceasului și un inel fizic în jurul marginilor ecranului, pe care îl veți putea roti. încă nu e clar dacă acest ceas va funcționa și independent de smartphone, sau dacă va prelua notificările și apelurile de pe acesta. șansele sunt mari să nu fie un device de sine stătător, ci un companion, ca majoritatea ceasurilor Samsung de până acum.

E foarte posibil ca acest model să ruleze Tizen OS și nu Android Wear, deoarece Samsung și-a exprimat recent dezinteresul față de această platformă. De obicei ceasurile smart moderne cu design rotund sunt fie prea groase, fie au bateria slabă. Ce fel de concesii va face Samsung pentru Orbis oare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×