Samsung Galaxy C9 este cel mai nou membru al seriei Galaxy C, dotările sunt la nivel de speculaţii deocamdată

1.354 ori
<b>Samsung Galaxy C9 este cel mai nou membru al seriei Galaxy C, dotările sunt la nivel de speculaţii deocamdată</b>

Se pare că Samsung îşi dezvoltă seria de terminale Galaxy C, cu un model C9 despre care aflăm detalii astăzi. Au trecut câteva luni de când Samsung a inaugurat această serie, prin intermediul modelelor Galaxy C5 şi C7, iar acum e rândul lui Samsung Galaxy C9 să apară.

Informaţiile vin de la Sammobile, care citează o serie de insideri apropiaţi de Samsung, care sunt convinşi că sud coreenii lucrează la un nou smartphone cu nume de cod "Amy" şi care va fi de fapt Galaxy C9 (SM-C9000). Nu avem încă specificaţii clare pentru noul venit, dar dacă ne luăm după modelul C5, care avea un ecran Super AMOLED Full HD, atunci şi C9 ar trebui să aibă un panou similar, deşi poate cu diagonală mai mare decât cei 5.2 inch de pe C5.

Acel device avea şi 4 GB RAM, 32 GB stocare şi procesor Snapdragon 617 şi nu e exclus să primim un CPU superior, eventual vreun Snapdragon 652, poate chiar 6 GB RAM şi 64 GB stocare, dacă ar fi să fim ultra optimişti. Diagonala ar putea sări la 6 inch, aidoma lui Galaxy A9. Încă nu e clar dacă acest produs va debuta în afara Chinei, mai ales că Galaxy A9 spre exemplu a ajuns recent în Malaezia şi nu a avut o lansare foarte extinsă spre exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×