Smartwatch-ul Elephone W2 disponibil acum la un preț de 69.99 dolari prin intermediul unui retailer chinez

1.565 ori
<b>Smartwatch-ul Elephone W2 disponibil acum la un preț de 69.99 dolari prin intermediul unui retailer chinez</b>&Icirc;n ultimele luni am tot auzit detalii despre smartwatch-ul Elephone W2, un produs interesant ce păstrează design-ul clasic, oferind totodată și funcții smart. Acest model este disponibil de acum la v&acirc;nzare prin intermediul retailerului...

În ultimele luni am tot auzit detalii despre smartwatch-ul Elephone W2, un produs interesant ce păstrează design-ul clasic, oferind totodată și funcții smart. Acest model este disponibil de acum la vânzare prin intermediul retailerului chinez EverBuying.com ce îl comercializează pentru suma de doar 69.99 dolari.

Revenind la ceas, aflați că acesta se va conecta la smartphone-urile Android și iOS prin intermediul tehnologie Bluetooth, urmând să ofere informații despre calitatea somnului, numărul de pași efectuați, distanța pracursă, respectiv remindere pentru sedentarism. De asemenea, putem seta alarme, dar și primi notificări pentru apelurile/mesajele de pe telefon.

Smartwatch-ul Elephone W2 disponibil acum la un preț de 69.99 dolari prin intermediul unui retailer chinez

Elephone W2 mai aduce o funcție interesantă la pachet ce transformă device-ul într-un soi de declanșator pentru camera foto de pe smartphone. Pe partea de dotări tehnice vom primi o baterie de 210 mAh ce promite până la 3 luni de autonomie, un modul de vibrații și certificare IP53 pentru rezistență la apă.

Smartwatch-ul Elephone W2 disponibil acum la un preț de 69.99 dolari prin intermediul unui retailer chinez

Din punct de vedere al design-ului, acest smartwatch adoptă un cadran circular protejat de sticlă de safir, o carcasă metalică, și diverse opțiuni la capitolul curele. Modelul de față se livrează cu o brățară din piele cu textură ceva mai specială ce ne amintește de fibra de carbon. Pentru a beneficia de prețul de 69.99 dolari, tot ce aveți de făcut este să vă abonați la newsletter-ul EverBuying. Puteți comanda produsul de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×