Teclast X70R este o tabletă 3G ce costă în această perioadă doar 49.99 dolari prin intermediul unui retailer chinez

993 ori
<b>Teclast X70R este o tabletă 3G ce costă în această perioadă doar 49.99 dolari prin intermediul unui retailer chinez</b>În perioada 26 - 30 iunie cei de la GearBest desfășoară o nouă campanie promoțională care de această dată este destinată în mod special tabletelor cu suport 3G. Printre ele regăsim modelul Teclast X70R, dispozitiv cu display de 7 inch, procesor quad-core

Dacă sunteți în căutarea unei tablete cu adevărat accesibilă, dispozitiv pe care să îl folosiți ocazional pentru simple task-uri - atunci răspunsul ar putea veni din partea modelului Teclast X70 R. Această tabletă ne aduce conectivitate 3G, iar mulțumită unei campanii speciale marca GearBest, o putem cumpăra în perioada 26 - 30 iunie pentru un preț de doar 49.99 dolari ~ adică fix 205 lei.

Suma de față ne va aduce un terminal compact cu display IPS de 7 inch (1024 x 600 pixeli), procesor quad-core Intel SoFIA Atom X3-C3230 de 1.0 GHz pe 64-bit, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare. Există desigur un slot microSD la bord, modalitate prin care ni se permite adăugarea unui card de până la 128 GB pentru extinderea memoriei.

Tableta beneficiază de suport pentru două cartele SIM, de conectivitate Bluteooth 4.0, dar și de funcția A-GPS - ceea ce înseamnă că putem folosi device-ul și drept dispozitiv de navigare GPS. Totodată, grație suportului OTG vom putea atașa diverse periferice aici, cum este cazul unei tastaturi, sau a unui mouse.

Ce mai trebuie știut despre Teclast X70 R, este faptul că primim o cameră foto principală de 2 megapixeli la bord, un senzor frontal VGA pentru apeluri video, cât și un chip grafic Mali-450MP. La interiorul carcasei ce cântărește doar 269 grame, vom regăsi o baterie de 3000 mAh care oferă până la 3 ore de redare video continuă. E drept că specificațiile sale nu ne dau pe spate, dar pentru suma de 205 lei, credem că este o alegere inspirată.

Ca plusuri procesorul quad-core Intel, prezența tehnologiei 3G ce permite și apelarea vocală, respectiv suportul A-GPS ce ne va ajuta să transformăm produsul într-un sistem de navigație. De pe site-ul gearbest.com puteți comanda tableta de mai sus, dar și arunca o privire asupra a două alte modele 3G cu prețuri speciale!

Acest retailer mai organizează și alte două campanii pe care le puteți accesa de aici, respectiv aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×