Specificaţiile lui Samsung Gear Fit 2 au fost confirmate de o sursă sigură: ecran curbat Super AMOLED, certificare IP68

644 ori
<b>Specificaţiile lui Samsung Gear Fit 2 au fost confirmate de o sursă sigură: ecran curbat Super AMOLED, certificare IP68</b>Prin intermediul celor de la Sammobile.com, o sursă demnă de încredere, aflăm astăzi specificațiile noului fitness tracker Samsung Gear Fit, un produs ce ar putea debuta chiar în luna ce tocmai a început. În primul rând descoperim că noul gadget va oferi

În ultima lună am tot văzut fitness trackerul Gear Fit 2 apărând pe web în tot soiul de scăpări, la pachet cu acel headset de jogging cunoscut că Gear IconX. Azi avem şi confirmarea legată de Samsung Gear Fit 2, prin intermediul celor de la Sammobile, care i-au aflat lista oficială de dotări.

Primul Gear Fit a fost un fitness tracker foarte apreciat în special pentru design şi luminozitatea ecranului, dar au trecut 2 ani de când a debutat el. Se simţea deci nevoia de un succesor. Astfel, Samsung Gear Fit 2 va sosi în luna iunie, integrand un ecran curbat Super AMOLED de 1.55 inch, cu rezoluţie de 216 x 432 pixeli şi având la bord şi un procesor Samsung dual core de 1 GHz.

Vom mai primi şi 512 MB RAM, 2 GB stocare şi certificare IP68, ceea ce înseamnă că acest gadget poate fi scufundat în apă la o adâncime de 1.5 metri timp de jumătate de oră, fără daune. Gear Fit 2 va mai include şi o baterie de 200 mAh şi va rula Tizen 2.3. Primeste şi GPS şi Glonass pentru o localizare mai precisă şi integrează şi senzor pentru puls, giroscop, accelerometru şi barometru.

Nu avem un preţ încă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×