Specificațiile smartwatch-ului Samsung Galaxy Gear ajung pe web: ecran OLED de 2.5 inch, camera frontală de 4 MP

1.578 ori
<b>Specificațiile smartwatch-ului Samsung Galaxy Gear ajung pe web: ecran OLED de 2.5 inch, camera frontală de 4 MP</b>în această săptămână zvonurile despre ceasul high end Samsung Galaxy Gear au făcut progrese, astfel că am avut parte întâi de o confirmare a produsului de la un oficial Samsung, apoi am văzut interfața acestui smartwatch. Acum îi descoperim...

în această săptămână zvonurile despre ceasul high end Samsung Galaxy Gear au făcut progrese, astfel că am avut parte întâi de o confirmare a produsului de la un oficial Samsung, apoi am văzut interfața acestui smartwatch. Acum îi descoperim specificațiile!

Terminalul va fi prezentat pe 4 septembrie, în cadrul evenimentului Unpacked din avampremiera IFA 2013. Revenind la dotările hardware ale lui Gear, acestea au fost confirmate de către surse care lucrează la o filială Samsung din Texas. Se pare că noul ceas va sosi cu un display OLED touch de 2.5 inch, cu rezoluție de 320 x 320 pixeli, o baterie care asigură 10 ore de funcționare și un procesor dual core de 1.5 GHz.

Specificațiile smartwatch-ului Samsung Galaxy Gear ajung pe web: ecran OLED de 2.5 inch, camera frontală de 4 MP

Samsung Galaxy Gear vine și cu difuzoare integrate în brățara ceasului, accelerometru, camera frontală de 4 megapixeli cu captura video 720p, plus Bluetooth 4.0. Avem la dispoziție Android Jelly Bean pe acest device, 1 GB RAM și se pare că el va sosi în variante de 8 sau 16 GB. Rețineți că ecranul acestui model nu va fi flexibil, dar cel al lui Gear 2 ar putea fi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×