Amazon Alexa a început să comande case de păpuşi şi prăjituri după ce şi-a auzit numele la televizor

1.849 ori
<b>Amazon Alexa a început să comande case de păpuşi şi prăjituri după ce şi-a auzit numele la televizor</b>O parte din mine rămâne mereu suspicioasă cu privire la asistenţii virtuali şi modul în care îi lăsăm chiar să asculte tot în jurul lor. Şi suspiciunea mea nu e chiar nefondată, pentru că mai nou am auzit de câteva cazuri în care Amazon Alexa a început să

O parte din mine rămâne mereu suspicioasă cu privire la asistenţii virtuali şi modul în care îi lăsăm chiar să asculte tot în jurul lor. Şi suspiciunea mea nu e chiar nefondată, pentru că mai nou am auzit de câteva cazuri în care Amazon Alexa a început să comande produse acasă pentru clienţi.

S-a întâmplat ca nişte copii să facă comenzi jucându-se cu Amazon Echo, sau cu telefoane şi tablete ce aveau Alexa sau rivalii săi instalaţi. Înţelegem asta şi recunoaştem că se poate întâmpla oricui. Totuşi problema devine bizară când aflăm de povestea unei fete de 6 ani din Dallas, Texas, care a rugat Alexa să se joace cu păpuşile cu ea şi să îi aducă o casă de păpuşi. Asistentul s-a conformat şi a comandat o căsuţă de păpuşi KidKraft Sparkle, dar şi fursecuri cu zahăr, plătind cu cardul părinţilor.

Alexa comandă-mi o casă de păpuşi

Părinţii au aflat ce s-a întâmplat şi au blocat cumpărăturile cu un cod. Iar de aici povestea ia o întorsătură halucinantă. Povestea a ajuns la ştiri, la San Diego CW6 News, iar unul dintre reporteri afirmă că i se pare haios că fetiţa a zis "Alexa comandă-mi o casă de păpuşi". Se pare că mulţi oameni au văzut ştirile în aceeaşi cameră cu propriul lor Amazon Echo, sau alte terminale cu Alexa, iar asistentul a început să le tot comande case de păpuşi.

Postul de ştiri a primit o serie de plângeri legate de acest lucru, deci mai nou jurnaliştii trebuie să aibă grijă ce spun, altfel pot declanşa asistenţii virtuali şi cumpărături prin ei. Totul poate fi reglat totuşi printr-o parolă sau setarea de a recunoaşte doar o anumită voce totuşi. Asta nu face povestea mai puţin hilară!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×