Alertă preț bun: Huawei Mate S primeşte o super reducere la Cel.ro şi Marketonline.ro

3.453 ori
<b>Alertă preț bun: Huawei Mate S primeşte o super reducere la Cel.ro şi Marketonline.ro</b>Un telefon foarte apreciat în toamna lui 2015 şi chiar şi după, Huawei Mate S a fost multă vreme cel mai arătos smartphone al companiei chineze. El costa în jur de 3000 de lei la debut şi acum a ajuns să coste mai puţin de jumătate, mulţumită unor..

Un telefon foarte apreciat în toamna lui 2015 şi chiar şi după, Huawei Mate S a fost multă vreme cel mai arătos smartphone al companiei chineze. El costa în jur de 3.000 de lei la debut şi acum a ajuns să coste mai puţin de jumătate, mulţumită unor reduceri semnalate la Cel.ro şi Marketonline.ro.

Retailerii vând varianta de 32 GB a acestui smartphone la suma de 1.399 lei şi dacă urmăriţi evoluţia preţului, veţi vedea că acest handset a stat multă vreme la 2.000 sau 1.800 lei. Dacă ne uităm pe Compari.ro vedem că mai sunt chiar retaileri care îl vând la 2.000 lei şi acum, deci oferta Cel.ro şi Marketonline e foarte bună. Acest model cu corp unibody metalic e subţire, la doar 7.2 mm în grosime şi are şi avantajul unui ecran AMOLED Full HD de 5.5 inch cu luminozitate peste cea a lui iPhone 7 Plus de exemplu.

Huawei Mate S evoluţia preţului

Procesorul Kirin 935 se ţine bine, iar camera e similară cu cea a lui Huawei P8, apreciată la momentul debutului. Doar bateria ar fi un neajuns aici, pentru cele 8 ore de playback video, deşi cele 6 ore şi 26 de minute de utilizare continuă sunt aproape de ce oferă un Galaxy S6 Edge. Un best buy al începutului de an 2017!

Primim și noi bani de o cafea ❤️ dăcă-l cumpărați prin linkul de afiliat de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×