(P) Babahu X1 este o periuţă de dinți hands free, cu algoritmi AI; E deja hit pe Indiegogo

1.114 ori
<b>(P) Babahu X1 este o periuţă de dinți hands free, cu algoritmi AI; E deja hit pe Indiegogo</b>Platformele de crowdfunding precum Indiegogo reprezintă locurile în care uneori putem descoperi device-uri inedite, precum este cazul acestei periuțe de dinți electrice intitulată Babahu X1. Gadget-ul de față este de tip hands-free, ceea ce

În ziua de azi lumea e atât de ocupată încât abia are timp să se spele pe dinţi. Aici intervin gadgeturile care ne fac viaţa mai uşoară şi mai bună. Tocmai l-am descoperit pe Babahu X1, o periuţă de dinţi pe care nu trebuie să o ţineţi în mână şi care vine cu AI la bord.

Babahu X1

Produsul a debutat pe platforma de crowdfunding Indiegogo, unde a depăşit ţinta de 5000 de dolari propusă. Nu este nevoie să ţineţi în mână acest device, ci doar să puneţi pastă de dinţi pe capul de periere şi să să îl ţineţi apoi în gură ca un soi de proteză. Producătorul său promite o putere de 12 ori mai mare de curăţare faţă de o periuţă tradiţională şi aparatul realizează o curăţare completă în doar 20 de secunde.

Babahu X1

Totul se petrece la 360 de grade şi există şi un mecanism de protejate a gingiilor. Există două moduri de periere: Daily Clean şi Gum Care. Capul de periere conţine o substanţă specială bacteriostatică, care va încetini propagarea bacteriilor. La bordul acestei periuţe electrice se află un mecanism complet automat, pe bază de AI care se poate auto regla pentru a oferi o experienţă cât mai confortabilă.

Babahu X1

Totul hands free, cu materiale moi aprobate de FDA şi cu încărcare wireless Qi. Aparatul este certificat IPX7 pentru rezistenţa la apă şi poate fi luat cu voi în troller în avion. Sunt şi variante pentru copii, care au imprimeuri haioase cu ursuleţi şi care au şi alertă de periere. Babahu X1 are un design brevetat în formă literei "U", care are un soi de protuberanţe speciale la 45 de grade înclinare, ele potrivindu-se pe suprafaţa dinţilor şi curăţându-i din toate unghiurile.

O sesiune de 10-20 de secunde de periere elimină 99.99% din bacterii. Un pachet pentru adulţi costă 99 de dolari şi se livrează în ianuarie 2019. Varianta pentru cei mici este 89 de dolari, iar doar capul de periere singur costă 15 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×