Huawei Mate Flex, Mate Flexi, Mate Fold şi Mate F sunt înregistrate de Huawei drept potenţiale telefoane pliabile

1.194 ori
<b>Huawei Mate Flex, Mate Flexi, Mate Fold şi Mate F sunt înregistrate de Huawei drept potenţiale telefoane pliabile</b>La câteva ore distanță de la aflarea veștii că LG a înregistrat o serie de mărci comerciale pe plan european pentru potențiale smartphone-uri pliabile, iată că și chinezii de la Huawei au realizat o mutare similară. Aceștia au primit trademark

Huawei este în plin proces de înregistrare şi certificare de brevete şi denumiri, pentru terminale viitoare. Astăzi descoperim denumirile Mate Flex, Huawei Mate Flexi, Mate Fold şi Mate F, care sunt asociate unor viitoare telefoane pliabile.

Huawei Mate Fold

Vestea vine la scurt timp după ce LG a înregistrat la rândul său denumirile LG Foldi, Flex şi Duplex. E un soi de bătălie de la distanţă, cu variaţiuni ale cuvintelor "Fold" şi "Flex", care se vor înrădăcina în conştiinţa publică de îndată ce acest trend al pliabilelor decolează. Huawei a aplicat pentru mărcile comerciale pe 21 noiembrie la EUIPO (European Union Intellectual Property Office).

Huawei Mate

Aplicaţia lor a fost inclusă de către WIPO în baza de date globală cu branduri. Înregistrarea a fost realizată de către un intermediar, în Munchen, acelaşi care a înregistrat săptămâna trecută o serie de telefoane Huawei Honor. Huawei Mate F, Mate Flex, Mate Flexi şi Mate Fold intră în secţiunea "Categoria 9", adică smartphone-uri.

Huawei Mate

Nu toate vor ajunge să fie aplicate pe produse reale, iar Huawei cel mai probabil şi-a acoperit spatele cu câteva dintre ele. E foarte posibil ca unele să fie derivate din Huawei Mate 20X, care a debutat în această toamnă cu un ecran generos de 7.2 inch. Săptămâna trecută Huawei însăşi confirma faptul că va aduce un smartphone pliabil la final de februarie 2019, deci probabil la MWC 2019. Lansarea sa propriu zisă ar urma să aibă loc în iunie.

Huawei Mate

Ar trebui să aibă şi suport 5G respectivul handset. Judecând după ultimele scăpări, vom avea de-a face cu un terminal cu ecran de 8 inch pliabil. Odată deschis veţi beneficia decât un panou de 5 inch pe fiecare latură.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×