CES 2019: LG Signature OLED TV R debutează cu mare fast în Las Vegas, drept primul televizor rulabil din lume

2.505 ori
<b>CES 2019: LG Signature OLED TV R debutează cu mare fast în Las Vegas, drept primul televizor rulabil din lume</b>În momentul de față lansările din cadrul târgului CES 2019 vin pe bandă rulantă, la fața locului fiind prezenți și cei de la LG Electronics care au reușit să lase publicul cu gura căscată odată cu prezentarea lui LG Signature OLED TV R

În momentul de față lansările din cadrul târgului CES 2019 vin pe bandă rulantă, la fața locului fiind prezenți și cei de la LG Electronics care au reușit să lase publicul cu gura căscată odată cu prezentarea lui LG Signature OLED TV R. Acesta este primul televizor rulabil din lume care după cum și denumirea sa ne dă de înțeles, face parte din gama de lux cunoscută drept Signature în care am văzut la un moment dat și smartphone-uri.

LG Signature OLED TV R

Acest televizor deosebit dispune de un panou OLED de 65 inch care se rulează într-un soi de cutie dacă vreți să îi spuneți altfel, aici aflându-se și celelalte componente. Chiar și atunci când televizorul este complet ascuns (mod numit Zero View), această unitate centrală arată modern și după cum se poate vedea în clipul video de prezentare, se potrivește de minune într-o casă modernă.

LG Signature OLED TV R

LG Signature OLED TV R are un panou cu grosime de doar 3 mm ce se va ridica automat prin apăsarea unui buton de pe telecomandă. Televizorul are contrast de top, suport pentru majoritatea standardelor HDR și rulează noul sistem de operare webOS 4.5 care include un mod de vizualizare Dashbord unde se află toate device-urile conectate.

LG Signature OLED TV R

Are suport pentru Alexa, Google Assistant, Apple AirPlay 2, dar și Apple HomeKit, iar interfața va afișa în zona inferioară aplicațiile sortate în funcție de gradul de utilizare. LG nu a uitat de partea audio, astfel că în bază a integrat un sistem de 100W ce se folosește de AI și Dolby Atmos pentru a oferi o acustică de top și sunet virtual 5.1.

Există și un mod special numit Line View care derulează doar o treime din panoul OLED atunci când ascultăm muzică, fiind afișat în acea zonă doar player-ul audio. LG afirmă că televizorul de față va debuta comercial în a doua parte a anului. Prețul va fi de ordinul zecilor de mii de dolari probabil!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×