ING România lansează primul credit de nevoi personale disponibil complet online

1.348 ori
<b>ING România lansează primul credit de nevoi personale disponibil complet online</b>În cadrul unui eveniment de presă desfășurat în data de 12 septembrie în București, ING România a anunțat lansarea primului credit de nevoie personale disponibil complet online. Ni se dezvăluie că oferta este disponibilă începând cu această lună

ING România a inaugurat un nou tip de credit de nevoi personale, care se poate obţine 100% online. Oferta este disponibilă începând cu această lună, prin platforma Home'Bank. Totul durează doar 15 minute şi banii se transferă în contul curent.

Creditul de nevoi personale contractat astfel este identic cu cel obţinut în unităţile ING, cu aceleaşi costuri şi condiţii. Veţi putea să parafaţi înţelegerea prin semnătură electronică, echivalentul celei fizice. Acesta este primul credit de nevoi personale online, care va fi lansat treptat pe parcursul următoarelor 2 săptămâni. ING are în România 1.3 milioane de clienţi activi, care pot accesa acest serviciu prin Home'Bank.

Valoarea maximă împrumutată este de 90.000 de lei şi nu e nevoie de documente suplimentare faţă de un împrumut standard. Clientul va trebui verificat la ANAF pentru solvabilitate, dar şi la Biroul de Credit. Toate documentele se trimit via email, iar pentru a îndeplini condiţiile aferente, trebuie să aveţi minim 18 ani, să fiţi angajaţi de cel puţin un an şi să aveţi venituri stabile raportate la ANAF de minim 1000 de lei.

Această ofertă soseşte în condiţiile în care gradul de conectare la Internet din România a crescut cu 11% în ultimii 2 ani în gospodăriile din ţară. S-a ajuns astfel la un grad de 72% de conectivitate, faţă de media europeană de 85%. În ce priveşte ING, după primele 6 luni din acest an au fost înregistraţi 700.000 de clienţi care au utilizat Home'Bank şi s-au autentificat de 35 de milioane de ori.

63% dintre autentificări au fost de pe mobil. Peste 10.4 milioane de tranzacţii au fost realizate în aplicaţie în primul semestru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×