Marques Brownlee ne prezintă primele sale impresii despre iPhone X: fascinant şi imersiv, dar cu posibile probleme

2.027 ori
<b>Marques Brownlee ne prezintă primele sale impresii despre iPhone X: fascinant şi imersiv, dar cu posibile probleme</b>Dacă vă petreceți mult timp pe YouTube, atunci cu siguranță ați văzut clipul de prezentare al lui Marques Brownlee pentru noul terminal iPhone X. Este smartphone-ul ce inaugurează utilizarea unui panou OLED și care marchează aniversarea de 10 ani

Nu se putea ca tocmai Marques Brownlee să nu ne ofere un hands on cu iPhone X fix după lansarea sa. În ultimele săptămâni simpaticul vlogger a pus mâna şi pe Essential Phone şi pe Xiaomi Mi Mix 2, prezentând păreri pertinente despre ambele telefoane. De această dată mi se pare ceva mai rezervat cu concluziile şi ideile...

iPhone X

Primul lucru remarcat la iPhone X e că arată fix ca machetele şi scăpările de până acum. E foarte glossy şi blogger-ul afirmă că deşi nu l-a văzut la soare, ecranul său de 5.8 inch OLED pare mai puţin luminos decât cel de pe Galaxy Note 8. Ecranul este foarte imersiv, mai ales la vizionarea video. Butonul Power lateral este acum mai mare şi este folosit pentru a activa Siri, dacă este ţinut apăsat. Asta va pune probleme multor oameni care vor apăsa din greşeală butonul în buzunar sau ghiozdan.

iPhone X

Lipsa de buton Home este suplinită de gesturi. Avem acum un swipe în sus din zona inferioară a ecranului cu rol de Home. Practic avem o bară virtuală jos pe ecran care e un soi de indicator pentru acel swipe-Home. Tot pe swipe-uri se bazează şi interacţiunea cu notificările, multitasking-ul şi Control Center sau cu Search. Cu un swipe în sus până la jumătatea ecranului activăm multitasking-ul, cu un swipe în jos în mijloc activăm notificările, iar cu un swipe din colţ în jos activăm Control Center.

iPhone X

Dacă facem swipe în jos din mijlocul ecranul accesăm zona de Search. Confuz? Aşa mi se pare şi mie şi cred că şi lui Marques, deşi a părut rezervat şi optimist. Din păcate Marques nu a putut testa şi Face ID, dar a văzut în acţiune modul Portrait cel nou. Vedem şi în acest clip camera în acţiune, iar el laudă extra opţiunile incluse în cameră.

Portrait şi sub-modurile sale (Natural Light, Studio Light, Stage Light etc) funcţionează excelent, după cum puteţi vedea. Pare o revoluţie a selfie-urilor la drept vorbind. Până acum "rezervat" şi "optimist" sunt definiţiile impresiilor lui Marques, care nu e convins de butonul Home, de design-ul glossy şi parcă nici de bara neagră de sus pentru earpiece, desși munca dezvoltatorilor in apps ar putea schimba asta pentru integrarea sa pe fundal negru.

Youtuber-ul apreciază mult camerele, imersivitatea şi noutăţile la nivel de software şi funcţii. Aşteptăm acum şi noi să vină noiembrie pentru a pune mâna pe iPhone X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×