Nintendo Switch Lite este anunţat oficial: Varianta mai mică a consolei Switch vine în septembrie la un preț de 199 dolari

844 ori
<b>Nintendo Switch Lite este anunţat oficial: Varianta mai mică a consolei Switch vine în septembrie la un preț de 199 dolari</b>Nintendo a anunţat astăzi o nouă versiune a celebrei sale console Switch, una mai compactă şi cu Joy Con-urile integrate în corp, nu detașabile - având un preț de 199 dolari și debutul programat pentru luna septembrie.

Nintendo a anunţat astăzi o nouă versiune a celebrei sale console Switch, una mai compactă şi cu Joy Con-urile integrate în corp, nu detașabile - având un preț de 199 dolari și debutul programat pentru luna septembrie.  De această dată Nintendo a creat o versiune mai portabilă a consolei sale, care nu e gândită pentru cei care petrec mult timp în sufragerie, ci pentru globetrotteri.

Nintendo Switch Lite

Switch Lite costă cu vreo 100 de dolari mai puţin decât primul Switch. Nu se poate conecta la TV, iar secţiunile cu butoane sunt integrate în corp. Layout-ul butoanelor este în mare similar cu cea am văzut la prima generaţie de Switch. Ce e diferit e totuşi acel D Pad cu butoane unificate, în locul celor 4 butoane direcţionale de la consola lansată în 2017. Nintendo mai promite şi o autonomie sporită, mulţumită unui design nou la nivel de CPU..

Nintendo Switch Lite

Câştigăm autonomie şi din lipsa bateriilor extra ale Joy Con-urilor. Varianta Lite va sosi pe galben, gri şi turcoaz, dar şi într-o variantă specială Pokemon Sword şi Pokemon Shield, cu o textură mată şi modele speciale inscripţionate. Ecranul rămâne unul cu rezoluţie 720p, dar diagonala scade de la 6.2 inch pe primul Switch la 5.5 inch.

Nintendo Switch Lite

Am văzut în ultima vreme scăpări ale unui aşa numit Nintendo Switch 2 Mini, dar se pare că avem de fapt un Switch Lite aici. Nu avem nici kickstand integrat şi nici vreun Switch Dock la pachet. Încă nu ştim şi ce fel de procesor se afla la interior, dar aş paria pe acelaşi NVIDIA Tegra de pe predecesor. 

Posibil să vedem şi un bundle cu joc, de vreme ce Link's Awakening vine tot pe 20 septembrie. La o suma de 999 lei acest produs ar fi aur curat pentru gamerii de la noi. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×