Telefoanele second hand primesc propriul magazin românesc: proiectul Flip.ro obţine o finanţare de 120.000 de euro

5.056 ori
<b>Telefoanele second hand primesc propriul magazin românesc: proiectul Flip.ro obţine o finanţare de 120.000 de euro</b>Ne place să vedem businessuri româneşti care merg bine şi care vin cu ceva nou. În marea de oferte de Black Friday, telefoane second hand pe OLX şi altele de gen, apare o alternativă. E vorba despre un site românesc de tip marketplace numit Flip.ro..

Ne place să vedem afaceri româneşti care merg bine şi care vin cu ceva nou. În marea de oferte de Black Friday, telefoane second hand pe OLX şi altele de gen, apare o alternativă. E vorba despre un site românesc de tip marketplace numit Flip.ro, care vinde telefoane second hand.

Proiectul a primit o investiţie de 120.000 de euro şi este creaţia lui Alin Luca, tânăr de 22 de ani şi George Moroianu, de 25 de ani. Fondul de investiţii V7 Capital, deţinut de Andrei Creţu şi Iulian Cârciumar (deţinători ai reţelei naţionale 7card) va investi în acest proiect. În plus mai participa şi fondul de investiţii GapMinder, susţinut de UE, dar şi Difrnt Agency. Creatorii acestui marketplace şi-au propus ca în primul an să aibă minim 20.000 de utilizatori şi 10.000 de tranzacţii. Sunt estimate încasări de 450.000 de euro.

În România statisticile arată că arată că piaţa telefoanelor second hand ajunge la peste 1 milion de tranzacţii electronice pe an. Sunt şi probleme pe această piaţă, precum faptul că vânzările de gen mănâncă mult timp, fotografiile şi descrierile produselor sunt deseori vagi şi neclare şi se poartă şi multe negocieri şi... ţepe. Pe Flip.ro totul va fi simplu, pentru că sunt doar 3 paşi:

  1. Intri pe site, afli cât valorează telefonul tău.
  2. Chemi curierul sau laşi telefonul la un unul din punctele de drop off din ţară (22 la număr)
  3. Alegi metoda prin care vrei să primeşti banii

Sunt acceptate chiar şi telefoane cu defecţiuni, care vor fi reparate de Flip şi costul se va scădea din preţul final. Sunt şi reguli şi anume că nu poţi vinde telefoane mai vechi de 4-5 ani şi sunt acceptate doar modele Samsung, Apple şi Huawei. Pentru a stimula clienţii, Flip.ro va debuta cu un concurs: primii 1000 de utilizatori ai platformei sunt înscrişi într-o tombolă care le aduce o reînnoire de telefon la fiecare 2 ani pe viaţă (modele Apple şi Samsung).

Mai multe detalii aflaţi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×