Mini Turul Magazinelor #112: Huawei P30 Pro și iPhone XR la cele mai mici prețuri, plus Vivo NEX 3 în România

3.214 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #112: Huawei P30 Pro și iPhone XR la cele mai mici prețuri, plus Vivo NEX 3 în România</b>Black Friday s-a dus, dar spiritul sau rămâne. A revenit cu această ocazie Turul Magazinelor, ediția Mini, care include un flagship cu cel mai bun zoom de pe piață, Huawei P30 Pro, la cel mai bun preț de până acum. Avem și iPhone XR la un nou prag de preț

Black Friday s-a dus, dar spiritul sau rămâne. A revenit cu această ocazie Turul Magazinelor, ediția Mini, care include un flagship cu cel mai bun zoom de pe piață, Huawei P30 Pro, la cel mai bun preț de până acum. Avem și iPhone XR la un nou prag de preț, dar și un new entry, Vivo NEX 3, cu ecran cascadă. Completam cu un PC ieftin de gaming, bun de Fortnite.

Iată ofertele:

1. Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind telefonul cu cel mai bun zoom de pe piață locală. Are zoom optic 5X, hibrid 10x și digital 50X. Terminalul e mai nou sub 2800 lei la Altex.ro, adică vreo 1000 de lei mai puțin decât la debut în țara noastră. E variantă cu 128 GB stocare, 6 GB RAM și nuanța Breathing Crystal. Am 2 cunoscuți care îl au de la început de an și zilnic îi lăuda bateria ce prinde mereu 2 zile.

2. iPhone XR

iPhone XR

iPhone XR scade în sfârșit sub pragul psihologic de 3000 de lei la PC Garage. Telefonul încă se ține bine, având în vedere că are același CPU ca iPhone XS și XS Max și vine cu un combo de ecran LCD HD + baterie care aduce o autonomie impresionantă. E mai arătos decât ai crede, mai ales dacă îl prinzi pe roșu. Cumva ecranul LCD e de așa bună calitate, că aproape că nu duci dorul de OLED.

3. Vivo NEX 3

Vivo NEX 3

Unul dintre primele telefoane cu ecran cascadă de pe piață, Vivo NEX 3 e și singurul pe care îl poți cumpără liniștit. Celălalt cu ecran cascadă e Mate 30 Pro, cu nesiguranțele legate de soft. Vivo NEX 3 e 4299 lei la Quickmobile, iar variantă 5G e doar 200 lei mai mult. Are și 8 GB RAM, sare de 6.8 inch în diagonală și aduce și cameră de 64 MP într-un setup triplu, cu cameră telephoto de 13 MP alături și una de 13 MP ultra wide.

4. PC Gaming Diaxxa Fortnite v2

Un PC țeapăn și arătos de gaming, acest model Diaxxa Fortnite v2 e doar 2.299 lei la Cel.ro. Duce Fortnite la o grămadă de FPS-uri (peste 100) ajutat de 8 GB RAM, SSD de 480 GB și procesorul Ryzen 5 2600. Are și placă video Radeon RX 570 cu 8 GB memorie, ceea ce nu e rău deloc. Nu cred că găsiți sistem mai performant la această sumă. Carcasa cu iluminare rosie hardcore de nava de filme SF face toţi banii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×