Acer Chromebook R11(C738T) este acum disponibil în România la un preț recomandat de 1.249 lei

1.146 ori
<b>Acer Chromebook R11(C738T) este acum disponibil în România la un preț recomandat de 1.249 lei</b>Acer România ne informează astăzi prin intermediul unui comunicat de presă despre faptul că primul notebook din gamă ce rulează platforma Chrome OS este acum disponibil pe plan local la un preț recomandat de 1249 lei. Acesta poartă numele de Acer R11

Prin intermediul unui comunicat de presă ni se dezvăluie astăzi faptul că primul chromebook din portofoliul Acer, și anume modelul R11 (C738T) este de acum disponibil pe plan local la un preț recomandat de 1249 lei. Modelul de față este unul convertibil la 360 grade pentru a putea fi utilizat atât pe post de notebook propriu-zis, dar și ca o tabletă grație display-ului de 11.6 inch cu rezoluție 1366 x 768 pixeli.

Acer Chromebook R11

Avem la dispoziție aici și funcția ComfyView adusă display-ului, modalitate prin care interacțiunea îndelungată nu va afecta ochii utilizatorului. Primim o cameră frontală HDR pentru chat video pe Google Hangouts, o pereche de difuzoare stereo și un procesor dual-core Intel Celeron N3050 ce poate fi tactat la o frecvență maximă de 2.16 GHz. Alături avem și 2 GB RAM DDR3L și stocare eMMC de 32 GB.

Acer Chromebook R11

Există un chip grafic Intel HD la bord, o baterie ce promite o autonomie de până la 9 ore și soluțiile de conectivitate Wi-Fi ac, Bluetooth 4.0, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0 și porturi HDMI. Acer Chromebook R11 rulează ChromeOS - platformă software ce permite accesul la aplicațiile și serviciile Google, iar mai nou și posibilitatea de instalare a aplicațiilor Android prin accesul la magazinul Google Play. 

Ca design, acest dispozitiv este realizat din aluminiu și dispune de un capac cu print nano ce îl face mai rezistent la eventuale zgârieturi - fiind astfel un produs conceput pentru medii educaționale. Chromebok R11 poate suporta greutăți de până la 60 kg pe capacul superior, și este rezistent la căzăturile de la maxim 60 cm fără a se deteriora la colțuri. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×