Acer Iconia W700, tabletă de top cu Windows 8

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.222 ori
<b>Acer Iconia W700, tabletă de top cu Windows 8</b>Acer dorește neapărat să impresioneze prin tabletele sale cu Windows 8. Nu știu dacă vă mai aduceț aminte, dar CEO-ul Acer era cel mai nemulțumit după prezentarea celor două tablete Surface de către Microsoft. Spunea că gigantul cu sediul în...

Acer dorește neapărat să impresioneze prin tabletele sale cu Windows 8. Nu știu dacă vă mai aduceț aminte, dar CEO-ul Acer era cel mai nemulțumit după prezentarea celor două tablete Surface de către Microsoft. Spunea că gigantul cu sediul în Redmont copiase ideile companiilor hardware cu care lucrează. Se pare că le-a trecut între timp și tocmai ce au prezentat modelul Acer Iconia W700.

Să vedem câteva dintre specificiațiile hardware:

  • display de 11.6 inch cu rezoluție 1920x1080 pixeli;
  • procesor Intel Core i3, i5 (Ivy Bridge), 4GB memorie RAM, 64 GB de tip SSD;
  • docking station care se transformă și în stand propriu-zis pentru tabletă;
  • Windows 8;
  • Wi-Fi, bluetooth, jack de 3.5 mm, GPS.

Acer Iconia W700

Nu știu cât de ușor va fi de manevrat o tabletă de 11.6 inch, unora li se pare mult și 9.7 inch sau 10.1 ca la unele tablete Android. Ar fi câteva puncte pozitive: rezoluția la 1080p, putere de procesare mare cu Intel Core i3, i5, 4 GB de RAM și SSD ca spațiu de stocare. Din acest punct de vedere depășește orice tabletă Android sau noul iPad.

Acer Iconia W700

Un alt aspect pozitiv ar fi Windows 8 care-i optimizat special pentru device-urile cu touch. Un punct de studiat la tabletele cu W8 va fi autonomia, cât de bine se descurcă aceste i3 / i5 cu 4G de RAM și o baterie de ordinul a câteva mii de mAh. Nu uitați că Apple la noul iPad a adus o baterie gigantică de peste 11000 mAh ca să facă față la consumul retina display.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×