Apple ar putea pregăti un soi de "stylus pensulă" sub numele de Paintbrush; Iată un brevet

468 ori
<b>Apple ar putea pregăti un soi de "stylus pensulă" sub numele de Paintbrush; Iată un brevet</b>Apple ar putea să ne ofere şi o altă variantă de stylus pe viitor, în afară de Apple Pencil. Un nou brevet proaspăt apărut online indică pregătirea unui soi de "pensulă" pentru tabletele companiei. Documentele menţionează

Apple ar putea să ne ofere şi o altă variantă de stylus pe viitor, în afară de Apple Pencil. Un nou brevet proaspăt apărut online indică pregătirea unui soi de "pensulă" pentru tabletele companiei. Documentele menţionează un "stylus cu multiple inputuri", un accesoriu cu membre flexibile de contact.

Fiecare membru de contact poate flexa faţă de celălalt, iar device-ul cu suport pentru input tactil poate genera feedback în funcţie de acea flexare. Practic este un soi de pensulă electronică. E drept că Apple Pencil e deja apreciat de artişti, dar Apple vrea şi mai multă varietate. Mă gândesc că ar fi mai simplu să lanseze o serie de "capete" pentru Apple Pencil, decât să scoată un accesoriu complet nou.

Evident, un brevet nu înseamnă şi că produsul va fi realizat 100%, aşa cum s-a mai întâmplat până acum. E clar totuşi faptul că Apple vrea să se apropie de desenatori, graficieni şi cei care lucreaza în industria animaţiei să zicem. Am mai văzut accesorii trăznite pentru editare şi creaţie foto/video, precum Surface Dial, iar el pare să fi prins în această nişă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×