Google Pixel 3a primeşte o nouă randare, de această dată de la Evan Blass

886 ori
<b>Google Pixel 3a primeşte o nouă randare, de această dată de la Evan Blass</b>Google Pixel 3a şi Pixel 3a XL au mai apărut în randări în ultimele luni, dar deseori camuflate de huse sau parţial prezentate privitorului. De această dată Evan Blass ne dezvăluie o randare completă şi cu iz oficial pentru

Google Pixel 3a şi Pixel 3a XL au mai apărut în randări în ultimele luni, dar deseori camuflate de huse sau parţial prezentate privitorului. De această dată Evan Blass ne dezvăluie o randare completă şi cu iz oficial pentru Pixel 3a. Hai să vedem ce ştim despre device.

În primul rând a fost confirmat deja debutul lui Pixel 3a şi Pixel 3a XL, care va avea loc în data de 7 mai. Ceea ce vedem aici este un telefon cu design destul de clasic, cu muchii groase în faţă (mai ales sus şi jos), fără breton şi cu coloritul bitonal din spate. Butonul Power rămâne viu colorat şi avem o cameră singulară în spate, plus cititor de amprente sub ea.

Pixel 3a

Prin scăpările trecute, am aflat deja că Pixel 3a va veni cu o rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli, iar Pixel 3a XL va adopta o rezoluţie de 2220 x 1080 pixeli. Modelul 3a are procesor Snapdragon 670, iar ce XL un Snapdragon 710. În rest, ambele dispun de 4 GB RAM şi acelaşi Pixel Visual Core care îl ajută pe Pixel 3 să facă poze incredibile.

Modelul mai compact are un ecran de 5.6 inch, baterie de 3000 mAh, iar Pixel 3a XL vine cu ecran de 6 inch, baterie de 3300-3400 mAh. Ambele unităţi au camere selfie de 8 MP şi senzor de 12.2 MP în spate. Încă nu e foarte clar dacă e acelaşi cu cel de pe Pixel 3, iar dacă e aşa, atunci avem un hit aici. Aflăm mai multe pe 7 mai şi vă reamintesc că se vehiculează preţul de pornire de 430 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×