Apple iPad Mini 5 debutează pe neașteptate; Vine cu suport Apple Pencil, procesor Apple A12

802 ori
<b>Apple iPad Mini 5 debutează pe neașteptate; Vine cu suport Apple Pencil, procesor Apple A12</b>Apple iPad Mini 5 a devenit oficial astăzi, sosind de nicăieri şi fără vreun teaser. Îl aşteptam teoretic la evenimentul Apple de pe 25 martie, dar la Cupertino sunt favorizate lansările surpriză. Au trecut 4 ani de la ultimul iPad Mini

Apple iPad Mini 5 a devenit oficial astăzi, sosind de nicăieri şi fără vreun teaser. Îl aşteptam teoretic la evenimentul Apple de pe 25 martie, dar la Cupertino sunt favorizate lansările surpriză. Au trecut 4 ani de la ultimul iPad Mini, iar noul venit e cu adevărat puternic... chiar dacă designul e cam la fel.

iPad Mini 5

Cel mai nou iPad Mini are acelaşi procesor cA iPhone XS Max, adică Apple A12 Bionic. Are o performanţă de 3 ori mai mare decât predecesorii săi şi e de 9 ori mai performant la grafică. Ecranul său este cu 25% mai luminos decât la predecesori şi vine şi cu tehnologie True Tone. Vine şi cu suport pentru Apple Pencil, o premieră pentru iPad Mini-uri.

iPad Mini 5

Ecranul atinge 500 de nits de luminozitate, iar tableta are un corp metalic unibody, cu muchii groase si acelasi format ca iPad Mini 4.

Iată specificaţiile sale:

  • Display: 7.9 inch, 2048 x 1536 pixeli
  • Procesor: Apple A12
  • Stocare: 64 GB, 256 GB
  • Camera: 8 MP spate, 7 MP față
  • Baterie: 19.1 Wh
  • Conectivitate: jack audio, Lightning, Bluetooth 5.0, 4G, WiFi ac
  • Altele: cititor de amprente Touch ID, difuzoare stereo

iPad Mini 5

Nu cunoaștem cantitatea de RAM, dar ma astept la 3 GB sincer sa fiu.  Noul iPad Mini costă 399 de dolari, iar precomenzile au început de azi. Va ajunge în magazine săptămâna viitoare în variante de culoare Silver, Gray şi Rose Gold. Varianta cu 4G, WiFi şi 256 GB ajunge la 679 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×