Vivo X27 se lasă admirat în numeroase randări înaintea lansării de mâine; Aflăm și prețul

740 ori
<b>Vivo X27 se lasă admirat în numeroase randări înaintea lansării de mâine; Aflăm și prețul</b>Înaintea lansării de mâine iată că smartphone-ul Vivo X27 bifează un leak major, unul ce ne aduce numeroase randări oficiale, liste de specificații, cât și prețul pe care îl va avea pe piața din China. Toate aceste informații vin pe seama

Înaintea lansării de mâine iată că smartphone-ul Vivo X27 bifează un leak major, unul ce ne aduce numeroase randări oficiale, liste de specificații, cât și prețul pe care îl va avea pe piața din China. Toate aceste informații vin pe seama unei listări din partea retailerului suning.com care s-a grăbit să afișeze handset-ul în ofertă, în regim de precomandă aparent. 

Vivo X27

Ce-i drept design-ul acestui smartphone îl cunoșteam deja pe seama leak-urilor anterioare, doar că de această dată avem ocazia să îl vedem mai în detaliu, inclusiv din zona frontală acolo unde tronează un ecran generos de 6.39 inch. Avem muchii înguste ale panoului frontal în 3 laturi, cu excepția bărbiei de jos care nu s-a putut reduce pe atât de mult ca celelalte laturi.

Vivo X27

Acest ecran aproape edge-to-edge se obține prin adoptarea unui mecanism de cameră periscop selfie, unitate de 16 mpx ce se va ridica automat la apăsarea unui buton. Telefonul adoptă nuanțe în gradient pe roz și albastru în cazul de față și alte elemente vizuale dezvăluite constă în simbolul ce confirmă scanner-ul de amprente integrat în display și desigur modulul de cameră triplă din spate.

Setup-ul triplu este compus dintr-un senzor principal de 48 mpx, unul secundar de 13 mpx și un al 3-lea senzor de 5 mpx. Pe lista de dotări mai avem și 8 GB RAM, 256 GB spațiu de stocare flash și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 710. Potrivit acestei listări, Vivo X27 măsoară 157.66 x 74.26 x 8.95 mm și are o greutate de 188.3 grame.

Rulează Android 9.0 Pie din fabrică și aparent prețul acestei configurații este de 499 euro. Aflăm mâine detaliile complete! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×