Apple Pencil pe steroizi! Cel mai nou brevet al stylus-ului menţionează o cameră, senzor biometric, microfon şi altele

515 ori
<b>Apple Pencil pe steroizi! Cel mai nou brevet al stylus-ului menţionează o cameră, senzor biometric, microfon şi altele</b>În 2020 vom avea în sfârşit noi modele iPad Pro, care ar putea chiar adopta camera de pe iPhone 11 Pro, cea pătrată. Am putea vedea şi accesorii de nouă generaţie, precum un Apple Pencil nou, mai ales având

În 2020 vom avea în sfârşit noi modele iPad Pro, care ar putea chiar adopta camera de pe iPhone 11 Pro, cea pătrată. Am putea vedea şi accesorii de nouă generaţie, precum un Apple Pencil nou, mai ales având în vedere că unul proaspăt tocmai a fost brevetat de firma din Cupertino. Avem detalii mai jos.

A fost descoperită o aplicaţie pentru un brevet depusă de Apple la US Patent and Trademark Organization. Face referire la "Touch Based Input for Stylus" şi explică modul în care un stylus poate avea un senzor tactil pentru control sporit pentru gesturi. Senzorul s-ar afla exact în locul în care apuci accesoriul şi va interpreta gesturile tale. Documentele menţionează suportul pentru detecţia unei duble apăsări, unei apăsări singulare, triple sau a altor gesturi.

Apple Pencil

Mă mai gândesc şi că un senzor care îşi dă seama cum apuci stylusul e util şi pentru a desena şi schiţa într-un mod mai aproape de pensulă şi creion. Se discută şi despre un potenţial senzor capacitiv pentru a bloca apăsările din greşeală. Acela ar detecta chiar şi un gest de mişcare a degetului pe circumferinţa stylusului. E posibil să vedem şi cititor de amprente pe Apple Pencil, dar şi microfon, judecând după noile scăpări.

Cu cât primeşte mai multe funcţii accesoriul, cu atât ne gândim iarăşi la teoria unui iPhone mare cu stylus servind ca rival pentru Galaxy Note-uri. Ar fi şanse să vedem chiar şi o cameră pe Apple Pencil, existând un brevet mai vechi care discută despre integrarea senzorului de imagine fix în vârf.

Cu toate aceste dotări preconizate, e clar că stylusul va fi ceva special şi prohibitiv de scump, între stylus-uri cel puţin. Iar Samsung va trebui să îi dea rapid replică printr-un S-Pen nou...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×