Samsung Galaxy Note Fold apare într-un brevet proaspăt, cu stylus la pachet și ecran de 8 inch

1.813 ori
<b>Samsung Galaxy Note Fold apare într-un brevet proaspăt, cu stylus la pachet și ecran de 8 inch</b>În vreme ce Galaxy Fold se pregătește de lansarea în România, descoperim astăzi faptul că sud-coreenii de la Samsung au primit recent un nou brevet. Este desigur vorba despre un brevet asociat unui terminal pliabil, aplicație depusă

În vreme ce Galaxy Fold se pregătește de lansarea în România, descoperim astăzi faptul că sud-coreenii de la Samsung au primit recent un nou brevet. Este desigur vorba despre un brevet asociat unui terminal pliabil, aplicație depusă la final de aprilie 2019 și publicată pe data de 15 august de către USPTO.

Brevet Samsung

Această perioadă de doar 4 luni de la depunerea cererii de brevetare și până la publicarea patentului este foarte scurtă și poate indica planurile coreenilor de lansare mai rapidă pe piață a device-ului. Apropo de device, pe seama randărilor create de către Letsgodigital.org vedem un soi de variantă îmbunătățită a lui Galaxy Fold, cu ecran mai mare, decupaj picătură în zona superioară și stylus la pachet.

Brevet Samsung

S-ar face trecerea la un panou de 8 inch și deși am fi dorit să aflăm mai multe despre mecanismul pliabil din spatele acestor schițe, se pare că brevetul de față pune accentul mai mult pe prezentarea interacțiunii cu stylus S-Pen. În cazul în care Samsung nu a reușit să obțină o protecție de sticlă pentru acest viitor ecran pliabil, sună a un nou pariu riscant mai ales că ecranul lui Galaxy Fold se zgârâie chiar și cu unghia.

Brevet Samsung

Interacțiunea prelungită cu stylus-ul S-Pen pe suprafața din plastic de deasupra ecranului ridică din start probleme.. Aflăm că Samsung ar fi comandat deja toate componentele necesare stylus-ului ce se va regăsi la pachet alături de acest Galaxy Note Fold sau Galaxy Fold 2 și că lansarea ar putea avea loc până la final de 2019, urmând ca livrările să înceapă din 2020. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×