Apple prezintă noul său iPad de 9.7 inch (iPad 9.7), cu suport Apple Pencil, reducere pentru elevi şi studenţi

1.428 ori
<b>Apple prezintă noul său iPad de 9.7 inch (iPad 9.7), cu suport Apple Pencil, reducere pentru elevi şi studenţi</b>Apple reuşea în sfârşit să aducă la cote rezonabile preţului unui iPad cu modelul de anul trecut, care costă 329 de dolari. Acel device primeşte azi un succesor, un nou iPad de 9.7 inch, care vine cu suport Apple Pencil.

Apple reuşea în sfârşit să aducă la cote rezonabile preţului unui iPad cu modelul de anul trecut, care costă 329 de dolari. Acel device primeşte azi un succesor, un nou iPad de 9.7 inch, care vine cu suport Apple Pencil. Studenţii şi elevii îl vor putea cumpăra la suma de doar 299 dolari (cel puțin în SUA).

Publicul de rând îl primeşte tot la 329 de dolari, iar terminalul păstrează designul clasic, metalic al unui iPad, dar primeşte o nouă versiune de culoare. Avem de-a face cu un terminal entry level aici, cu o cameră de 8 megapixeli în spate cu suport pentru captură video Full HD şi funcţii AR. Are şi procesor Apple A10 Fusion şi o baterie ce promite până la 10 ore de autonomie.

Apple iPad 9.7

Ecranul este unul Retina şi mai primim şi GPS, busola, LTE (opţional), scanner de amprente Touch ID, accelerometru şi giroscop. Camera Facetime HD este la posturi. Noul iPad oferă o rezoluţie a display-ului de 2048 x 1536 pixeli şi ar urma să beneficieze de 200.000 de aplicaţii educaţionale disponibile în Store. Reţineţi că deşi tableta e compatibilă cu Apple Pencil, inclusiv cu multiplele nivele de sensibilitate şi înclinare de pe iPad Pro, ei bine stylus-ul e cumpărat separat.

Costă 99 de dolari pentru public şi 89 de dolari pentru elevi. Odată cu acest nou device au debutat şi variante noi ale aplicaţiilor din suita de productivitate Apple, Pages, Numbers şi Keynote, toate cu suport Apple Pencil îmbunătăţit. În zonă AR avem o aplicaţie numită Froggipedia, care le permite elevilor să facă disecţii de broaşte virtuale şi nu fizice, ceea ce mi se pare un plus.

Apple mai oferă şi un boost de 200 GB în iCloud pentru studenţi şi elevi, faţă de 5 GB cât are utilizatorul de rând.

Apple iPad 9.7:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×