Cea mai ieftină modalitate de a-ți transforma ecranul telefonului, tabletei sau laptopului Într-un monitor 3D

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.906 ori
<b>Cea mai ieftină modalitate de a-ți transforma ecranul telefonului, tabletei sau laptopului Într-un monitor 3D</b>Poate că titlul articolului nu este corect în totalitate, dar o exprimare mai bună nu am găsit. Este vorba despre o folie care aplicată peste iPhone, iPod, iPad precum și unele laptopuri va aduce efectul 3D fără a fi nevoie să purtați o pereche...

Poate că titlul articolului nu este corect în totalitate, dar o exprimare mai bună nu am găsit. Este vorba despre o folie care aplicată peste iPhone, iPod, iPad precum și unele laptopuri va aduce efectul 3D fără a fi nevoie să purtați o pereche de ochelari. Folia minune se numește Pics3D și dacă vă interesează tehnologia ce stă la baza sa vă invit să citiți aici.

Va fi disponibil printr-o comandă online din luna august. în România ne pregătim pentru lansarea primului telefon cu ecran 3D - LG Optimus 3D prin operatorul Orange, iar HTC EVO 3D este la un pas distanță în a intra și în țara noastră după ce și-a făcut debutul pe piețele vestice. Prima tabletă care este capabilă să filmeze și fotografieze 3D este LG Optimus Pad despre care vă vorbeam - aici - într-o comparație cu altă tabletă de 8.9 inch de la Samsung.

Vă interesează un telefon sau tabletă 3D?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×