Computex 2017: ASUS anunţă ZenBook Flip S, cel mai subţire convertibil din lume, cu ecran rotativ de 13 inch

952 ori
<b>Computex 2017: ASUS anunţă ZenBook Flip S, cel mai subţire convertibil din lume, cu ecran rotativ de 13 inch</b>Înainte de startul târgului Computex 2017 cei de la ASUS încep a anunța noi dispozitive, printre acestea numărându-se și cel mai subțire convertibil din lume numit ZenBook Flip S. Acesta adoptă o diagonală de 13 inch, iar grosimea este de numai 10.9 mm

Azi începe oficial Computex 2017, cel puţin pentru presă şi asta înseamnă că asistăm la o serie de lansări de produse interesante. Printre ele se remarcă şi convertibilul ASUS ZenBook Flip S, cu ecran rotativ de 13 inch. 

ASUS ZenBook Flip S

ASUS afirmă că acest produs stabileşte un record, fiind cel mai subţire laptop convertibil, datorită taliei de doar 10.9 mm. Este şi unul dintre cele mai uşoare, mulţumită greutăţii de 1.1 kg. La bord se află un display de 13 inch cu rezoluţie ce merge până la 4K, iar acest panou oferă şi suport pentru stylus. Avem de-a face cu un ecran NanoEdge, cu muchii foarte înguste şi cu o balama rabatabilă la 360 de grade, care ridică şi înclină display-ul în cele mai comode poziţii pentru scriere.

ASUS ZenBook Flip S

La interior găsim procesoare Intel Core i5 sau Core i7 (până la un Core i7-7500U de Generaţia 7), până la 16 GB RAM şi stocare SSD sau PCIe 3.0 (1 TB). Evident, terminalul rulează Windows 10 şi ASUS afirmă că vine cu un nou sistem de răcire, folosind componente de top, precum un ventilator pe bază de polimer şi cristale lichide, cu grosime redusă.

Nici acustica de top nu lipseşte, astfel că avem parte de certificare Harman Kardon şi funcţie Smart Amp, iar pentru securitate e integrat un scanner de amprente şi suport Windows Hello. ASUS ZenBook Flip S (UX370) are preţ de pornire de 1099 dolari şi vine în septembrie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×