Computex 2017: Samsung anunţă Notebook 9 Pro, un laptop cu ecran rotativ şi S-Pen

1.394 ori
<b>Computex 2017: Samsung anunţă Notebook 9 Pro, un laptop cu ecran rotativ şi S-Pen</b>Continuă lansările de la Computex 2017 și astăzi descoperim că Samsung tocmai ce a anunțat laptop-ul numit Notebook 9 Pro - dispozitiv ce vine alături de un stylus S-Pen. Asta înseamnă că beneficiem de un panou tactil și accesoriul oferit alături ne va

Samsung a participat la rândul său la Computex 2017, cel mai mare show tech al mijlocului de an, unde a adus noul Notebook 9 Pro. Probabil v-aţi dat seama din nume că avem de-a face cu un laptop, dar nu e vorba de unul clasic aici. Vine în variante de 13 şi 15 inch şi are stylus S-Pen la pachet.

Samsung Notebook 9 Pro

Terminalul are şi un ecran rotativ la 360 de grade, putându-se transforma într-un soi de tabletă la nevoie. Slotul pentru S-Pen este ascuns sub tastatură, iar acest laptop vine cu procesoare până la Core i7 şi 8 GB RAM pe varianta de 13 inch sau 16 GB RAM pe cea de 15 inch. Stylusul funcţionează în tandem cu Windows Ink, dar primim şi funcţionalitatea Air Command de pe precedente modele Note.

Noul stylus oferă 4000 de nivele de presiune, periculos de aproape de ce oferă Microsoft pe Surface Pen, versiunea recent lansată. Samsung Notebook 9 Pro soseşte cu 256 GB stocare SSD, iar varianta cu diagonală mai mare aduce şi o placă grafică Radeon 450 cu 2 GB memorie. Găsim şi port USB Type-C la bord cu suport pentru încărcare rapidă, plus Windows Hello pentru recunoaştere facială şi deblocare.

Nu avem încă un preţ sau o dată de lansare, dar aşteptăm produsul pe piaţă în această vară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×