Detalii despre Windows 8 (ARM Edition) și Office 15, acum cu suport pentru input touch

Autor:  | Publicat în:  Windows 8 1.126 ori
<b>Detalii despre Windows 8 (ARM Edition) și Office 15, acum cu suport pentru input touch</b>Microsoft a oferit ieri detalii proaspete despre Windows 8, în varianta ARM, dar și despre Office 15,care va veni la pachet cu această versiune de Win 8. Noul Office vine cu suport îmbunătățit pentru input touch și control touch și include...

Microsoft a oferit ieri detalii proaspete despre Windows 8, în varianta ARM, dar și despre Office 15,care va veni la pachet cu această versiune de Win 8. Noul Office vine cu suport îmbunătățit pentru input touch și control touch și include obișnuitele Word, Excel, PowerPoint și OneNote.

Atât Windows 8 în varianta x86, cât și cel ARM sunt în continuare în faza de dezvoltare și se pare că ambele vor fi lansate simultan, în ciuda zvonurilor că versiunea ARM ar sosi în 2013. Aplicațiile cu interfața Metro din Windows Store vor oferi suport atât petnru Windows on ARM (WOA), cât și pentru versiunea x86/64, în vreme ce varianta ARM nu va suporta portarea sau emularea de softuri desktop x86/64. Microsoft a menționat faptul că PC-urile care vor rula Win 8 vor folosi platforme hardware revoluționare de la Nvidia, Qualcomm și Texas Instruments.

în apropierea următorului pas în evoluția lui Windows 8 x86/64 vor fi oferite câteva unități PC de test dezvoltatorilor și partenerilor hardware, asta într-un program pe bază de invitații. Mai aflăm de la MS și că Windows Consumer Preview, varianta beta a lui Windows 8 x86/64 va sosi sub formă de download gratuit la finalul acestei luni. Despre Office 15 aflăm că el va permite interacțiunea cu serviciile cloud, servere, terminale mobile și PC-uri. El va integra și suport pentru Office 365, Exchange, SharePoint, Lync, Project și Visio, ajuntand utilizatorii să lucreze, să colaboreze și să comunice cu ușurință.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×