Nokia 801 Își face apariția Într-o primă imagine - Lumia 800 cu Symbian?

1.636 ori
<b>Nokia 801 Își face apariția Într-o primă imagine - Lumia 800 cu Symbian?</b>Seria de terminale Nokia este pe cale de a se diversifica, în vreme ce designul lui N9 este reciclat pentru a treia oară, dacă am numărat bine. Ceea ce vedeți în imagine este Nokia 801, o variantă cu Symbian de Lumia 800, dacă vreți. Terminalul...

Seria de terminale Nokia este pe cale de a se diversifica, în vreme ce designul lui N9 este reciclat pentru a treia oară, dacă am numărat bine. Ceea ce vedeți în imagine este Nokia 801, o variantă cu Symbian de Lumia 800, dacă vreți. Terminalul rulează Symbian Belle și a ajuns pe web printr-o scăpare.

Zvonurile afirmă că acesta ar fi acel cameraphone urmaș al lui Nokia N8 despre care se vorbea la un moment dat. Handsetul vine cu un display ClearBlack AMOLED de 4 inch, cu o rezoluție de 360 x 640 pixeli, un procesor de 1.4 GHz și 512 MB RAM. Punctul său atractiv este camera de 12 megapixeli, cu autofocus și bliț dual LED, acest din urmă aspect fiind un downgrade față de blițul Xenon atât de apreciat pe Nokia N8. Mai avem și suport pentru captura video 1080p printre dotările acestui model.

Cum vă suna un Nokia N9/Lumia 800 cu Symbian și camera mai bună? Sunt sigur că acest device va fi prezentat la MWC 2012, dacă este real, iar dacă nu, felicitări celor care se pricep la editarea fotografiilor de acest gen. Tind totuși să cred că acest model este autentic, potrivindu-se cu informațiile ce detaliau un urmaș pentru Nokia N8 și au împânzit webul în ultimul an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×