Două noi smartphone-uri Nexus ar putea fi lansate anul acesta de către Google

Autor:  | Publicat în:  Google 1.134 ori
<b>Două noi smartphone-uri Nexus ar putea fi lansate anul acesta de către Google</b>După zvonurile și scăpările anterioare de imagini cu phablet-ul Nexus pregătit de Huawei &icirc;n parteneriat cu Google, astăzi &icirc;n presă apar noi informații referitoare la planurile companiei IT. Aparent, anul acesta vom primi două...

După zvonurile și scăpările anterioare de imagini cu phablet-ul Nexus pregătit de Huawei în parteneriat cu Google, astăzi în presă apar noi informații referitoare la planurile companiei IT. Aparent, anul acesta vom primi două smartphone-uri pe piață ce vor fi produse de către LG, respectiv de compania chineză Huawei.

Primul dintre acestea este numit LG Angler, telefon ce va sosi la pachet cu display de 5.2 inch, baterie de 2.700 mAh și procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, același chip introdus de sud-coreeni și pe modelul flagship LG G4. Luând în calcul această diagonală, Angler ar putea fi mult-vehiculatul succesor pentru Nexus 5.

În al doilea rând îl avem pe Huawei Bullhead, smartphone de tip phablet ce va aduce un panou de 5.7 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 și baterie de 3.500 mAh. Potrivit celor de la AndroidPolice, ambele terminale vor fi anunțate oficial în această toamnă, cel mai probabil în luna octombrie.

De asemenea, aflăm că pentru moment Google nu plănuiește lansarea unei noi tablete pentru acest an.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×