Microsoft ar putea lansa un phablet high-end de 5.7 inch în această vară

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 912 ori
<b>Microsoft ar putea lansa un phablet high-end de 5.7 inch în această vară</b>La MWC 2015, Microsoft a prezentat printre altele și modelul Lumia 640 XL, un phablet cu diagonală de 5.7 inch ce a sosit de cur&acirc;nd și la noi pe plan local. Din c&acirc;te se pare, &icirc;n următoarele luni, compania IT va anunța pe...

La MWC 2015, Microsoft a prezentat printre altele și modelul Lumia 640 XL, un phablet cu diagonală de 5.7 inch ce a sosit de curând și la noi pe plan local. Din câte se pare, în următoarele luni, compania IT va anunța pe lângă lansarea comercială a lui Windows 10 Mobile, și un nou device de 5.7 inch.

Detaliile sosesc prin intermediul unui document de import ce face referire la faptul că terminale de 5.7 inch sunt testate în India la oră actuală. Deși nu sunt oferite detalii cu privire la specificațiile tehnice, aflăm că terminalul va fi disponibil atât în variante single-SIM, cât și în versiuni dual-SIM.

Totodată, documentele de import dezvăluie că prețul device-ului se va situa în jurul valorii de 600$. Luând în considerare această sumă, ne-am putea aștepta la specificații high-end, și poate o construcție mai premium.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×