E-Boda lansează prima sa tableta cu conectivitate 3G, modelul Izzycomm Z70

Autor:  | Publicat în:  E-Boda 1.506 ori
<b>E-Boda lansează prima sa tableta cu conectivitate 3G, modelul Izzycomm Z70</b>E-Boda a anunțat la începutul acestei săptămâni lansarea primei sale tablete cu conectivitate 3G, modelul Izzycomm Z70. Acesta este un terminal cu ecran de 7 inch pe care îl puteți vedea mai jos. &nbsp; Tableta integrează un display LCD de 7 inch...

E-Boda a anunțat la începutul acestei săptămâni lansarea primei sale tablete cu conectivitate 3G, modelul Izzycomm Z70. Acesta este un terminal cu ecran de 7 inch pe care îl puteți vedea mai jos.

Tableta integrează un display LCD de 7 inch și este dotată cu un procesor MT8377 dual core de 1.2 GHz, 512 MB RAM și Android 4.1 drept OS. Prețul acestui produs este de 599.99 lei pe site-ul E-Boda. Gadgetul cântărește 350 de grame, măsoară 11.3 mm în grosime și folosește un ecran LCD cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, cu multitouch în 5 puncte.

Tableta vine cu GPS, o cameră foto principală de 2 MP și aplicații precum TuneIn Radio sau Flash Player la pachet. Adobe Reader și Documents to Go sunt și ele integrate, iar Firefox și RoTaxi sunt preinstalate, ca și pe telefoanele E-Boda. Tableta Izzycom Z70 folosește 512 MB RAM DDR3, vine cu 4 GB memorie internă, G sensor, WiFi, Bluetooth 3.0, baterie de 3100 mAh și slot microSD.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×