Apple Își oferă suita de productivitate gratuit odată cu noile terminale iOS: iWork, iPhone și iMovie incluse

988 ori
<b>Apple Își oferă suita de productivitate gratuit odată cu noile terminale iOS: iWork, iPhone și iMovie incluse</b>Apple a anunțat în cadrul evenimentului de ieri că persoanele care vor cumpăra un terminal iOS de nouă generație vor primi la pachet și suita de productivitate Apple gratuit. E vorba aici despre iWork, dar și iPhoto și iMovie. &nbsp; &nbsp; iWork...

Apple a anunțat în cadrul evenimentului de ieri că persoanele care vor cumpăra un terminal iOS de nouă generație vor primi la pachet și suita de productivitate Apple gratuit. E vorba aici despre iWork, dar și iPhoto și iMovie.

iWork vine cu Pages, Numbers și Keynote, alternative la Word, Excel și Powerpoint. Pe lista terminalelor care oferă gratuit aceste aplicații se număra iPhone-urile, iPad-urile de generație actuală și iPod Touch de generație a cincea. Atunci când am realizat un review pentru iPad 3 și iPhone 5 anul trecut a fost nevoie să cumpărăm câteva dintre aceste aplicații, la prețuri piperate, unele costând și 8-9 euro.

Aflați că Pages, Numbers și Keynote vin cu suport iCloud și în curând vom primi și posibilitatea de a edita direct în cloud. O versiune beta a clientului web iCloud.com este disponibilă de puțin timp. Per total veți economisi cam 40 de dolari cu aceste aplicații gratuite și sper că și Garage Band să fie disponibil gratuit într-o bună zi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×