E-BODA Supreme XL400QC - tableta muschetarilor, date tehnice si primele impresii

2.997 ori
<b>E-BODA Supreme XL400QC - tableta muschetarilor, date tehnice si primele impresii</b>E-BODA a prezentat prima tabletă sub brand românesc cu un CPU quad-core. Se numește E-BODA Supreme XL400 Quad Core. Mai este folosită și prescurtarea XL400QC. Alexandru Drăgoiu a fondat E-BODA în urmă cu 13 ani. Ne-a prezentat o situație...

E-BODA a prezentat prima tabletă sub brand românesc cu un CPU quad-core. Se numește E-BODA Supreme XL400 Quad Core. Mai este folosită și prescurtarea XL400QC. Alexandru Drăgoiu a fondat E-BODA în urmă cu 13 ani. Ne-a prezentat o situație statistică a vânzărilor de tablete în 2012 la nivel internațional și local cât și previziunile pe termen scurt. E-BODA a depășit pragul de 10% cotă de piață.

A urmat lansarea tabletei E-BODA Supreme XL400QC. Au intrat în scenă celebri muschetari: Porthos, Athos, Aramis și D’Artagnan. Fiecare a încercat să ne prezinte într-un mod inedit mare parte din funcțiile tabletei. Momentul l-am surprins în clipul video. Ne-au fost oferite mai multe modele pe care să le întoarcem pe toate părțile și astfel să ne formeze o primă impresie. Mobilissimo.ro a primit și un sample pentru review astfel că în viitorul apropiat veți găsi un review detaliat al acestui device.

Să trecem la tabletă și începem cu specificațiile tehnice în detaliu pentruE-BODA Supreme XL400QC :

  • display IPS de 10.1 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli;
  • procesor Actions ATM7029 de tip quad-core ARM Cortex-A9 la 1.5 GHz, accelerator grafic Vivante Multi core GC1000, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 64 GB;
  • Android 4.1.1 Jelly Bean;
  • Wi-Fi b/g/n, 3G prin modem extern pe USB, miniHDMI, miniUSB, jack de 3.5 mm;
  • cameră principală de 2 Megapixeli și frontală de 0.3 Megapixeli;
  • baterie de 6600 mAh, 670 gr., 13 mm grosime.

​

Muschetari - Lansare tableta E-Boda Supreme XL400QC

Tableta este destul de grea și groasă. Nu-i un device slim. Nu s-a dorit a impresiona din acest punct de vedere. Partea de touch nu-i pusă direct pe display și există un spațiu destul de mare între sticla cu touch și display-ul propriu-zis. Pe spate am dat de un aspect lucios inedit. Cred că s-a aplicat un fel de folie pe spate astfel încât am avut impresia că va trebui să o înlătur ca să văd spatele device-ului.

E-BODA Supreme XL400QC

Display-ul reflectă spațiul ambiant destul de tare. încercam să facem fotografiile de produs și mai degrabă ieșea chipul nostru în evidență sau aparatul foto. Sistemul de operare este Android 4.1.1 și fără vreo customizare majoră. Vorbim de Android-ul pe care-l stiți de ceva vreme. Am făcut un test de benchmark cu Quadrant Standard și a scos în jur de 2800 puncte. Mi se pare destul de puțin pentru un CPU quad-core + 1 GB RAM. Pe partea de procesor quad-core rămân în dubiu. Mă așteptam la altă soluție, la celebrul MediaTek quad-core sau la AllWinner. în review-ul detaliat veți primi mai multe informații din acest punct de vedere.
​

E-BODA Supreme XL400QC

Preț de comercializare - 999 lei pentru E-BODA Supreme XL400QC. Mi se pare a fi destul de scumpă în raport cu ceea ce oferă și tocmai aici ar fi trebuit să fie punctul său forte. Nu vă lăsați impresionați de marketing și de faptul că are un CPU quad-core. Mi-aș fi dorit să văd o tabletă slim, un design cu conotații premium sau cu un spate care să ofere grip și un feedback plăcut, hardware ceva mai cunoscut și nu un no name veritabil. Mă opresc aici ca să nu trag concluzii prea multe înainte de review.

închei cu un clip în care veți vedea echipa muschetarilor și tableta E-BODA:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×